3D microblading behandeling

Wenkbrauwen zijn de kledinghangertjes van je gezicht. Zij bepalen voor een belangrijk deel de uitdrukking en zorgen voor expressie. De wenkbrauwen zijn ook door de jaren heen een modeobject. In de jaren zestig moesten ze zo smal mogelijk zijn en nu is net als in de tachtiger jaren de vollere wenkbrauw weer helemaal in.

Welke wenkbrauwen heb jij? Zijn ze te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi? Misschien heb je er een litteken in zitten of heb je helemaal geen wenkbrauwen door veelvuldig epileren of door een haarziekte (alopecia)? Wanneer jouw wenkbrauwen niet perfect zijn en je wilt dat juist graag, dan is een professionele Permanente make-up behandeling de oplossing! Wanneer je al redelijk mooie wenkbrauwen hebt en wil je ze nog mooier hebben dan is ook een behandeling met 3D Microblading anvulling.

Wat is Microblading?
Of op z’n Nederlands, mesjestechniek. De pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Net als de machinale manier van pigmenteren is Microblading echt een ambacht. Met klein een steriel speciaal ontworpen kartelmesje worden de wenkbrauwen met een pigment ingekrast. Microbladed wenkbrauwen zijn heel natuurgetrouw, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Nog dunner dan met de machine. Hierdoor is de houdbaarheid van deze pigmantatiebehandeling minder lang dan de andere technieken. Deze methode is eigenlijk het meest geschikt om bestaande wenkbrauwen wat op te vullen en minder geschikt voor dun behaarde wenkbrauwen of wanneer men geen wenkbrauwen heeft. Ook na deze behandeling ontstaan er kleine wondjes waar natuurlijk een goede nazorg voor nodig is. Na de eerste behandeling zullen er met een na zes weken één of twee perfectiebehandelingen nodig zijn voor optimaal resultaat.

JS Beauty Company

€170.00 €200.00

KOOP NU

RESTERENDE TIJD - BEPERKT AANBOD!

DEAL VERLOPEN

1 Gekocht

  • WAARDE

    €200.00
  • KORTING

    15%
  • JE BESPAART

    €30.00
Korte beschrijving

3D microblading behandeling normaal €200,- nu voor €170,-

Meer